İş Dosyası İşlemleri

Ana Sayfa 

 

Bir İşi Tümüyle Silmek

 _Bullet İş Dosyaları penceresinde silinecek dosya üzerinde durun.

 _Bullet Dosya Sil yazısını tıklatın.

 _Bullet Uyarı penceresinde işleminizi doğrulayın.

 _Bullet Bu işlemin geri alınamayacağına dikkat edin.

 _Bullet Evet düğmesi ile işlemi tamamlayın.

 

 

 Not: Kullanıcının sildiği dosyalar program tarafından arşivlenirler. Arşivlenen bu dosyalar SürücüAdı/C:\e-Oska\eHakedisNet\Arsivs klasörü içinde saklanırlar ve Arşivden Dosya Getir menüsünde anlatıldığı gibi geri alınabilirler.

 

Geri Dön