Kullanıcı Tanımlamak

Ana Sayfa 

 

Kullanıcı Silmek

 _Bullet Kullanıcı Sil düğmesini tıklatın.

 

 Silinmek istenilen kullanıcının yetkilisi olduğu iş dosyaları varsa bir uyarı penceresi açılarak silme engellenir. Bir kullanıcıyı silebilmek için önce yetkilisi olduğu dosyaları silmeniz veya yetkilisini değiştirmeniz gerekir.

 _Bullet Tamam ile işlemi bitirin.

 

 

Geri Dön